Фріланс платформи надають чудові можливості програмістам, які дозволяють робити проекти, що відповідають їх навичкам та інтересам. У цій статті ми підібрали 5 платформ для фрілансу. Поїхали!

1. Upwork

Upwork– одна з найпопулярніших платформ для фрілансу на якій ви можете пропонувати свої послуги. Це, мабуть та сама платформа яка осоціюється з фрілансом!

2. GlobalFreelance

Ця платформа – це гарний початок для новачків у сфері програмування. Так, оплата послуг тут зовсім мала (копійчана), що може відлякати будь-якого програміста. Але це той безцінний досвід, який допоможе вам і знання підтягнути, і покращити портфоліо, і хоч щось заробити.

3.  Freelancehunt

Freelancehunt – це ще одна цікава платформа для фрілансу, яка надає простір для взаємодії між замовниками та виконавцями з різних сфер, у тому числі зі світу програмування.

Ще один плюс цієї платформи- це система відгуків тобто ваш замовник може написати вам гідгук такаж система є у платформи Upwork

Висновок

Коли обираеш платформу важливо враховувати свої навички, досвід та переваги, щоб знайти потрібну можливість і не прогавити її. Спробуйте зайти відразу на всі платформи, але остерігайтеся шахраїв. На жаль, сервіси досі не можуть викорінити зло, але роблять усе можливе. Наприклад, на Freelancehunt є “безпечна угода” та арбітраж. Не намагайтеся обійти їх, і тоді не потрапите на шахрая. Також звертайте увагу на відгуки замовника, причому не тільки на платформі, де ви його знайшли. Це також допоможе убезпечити вас. Успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *