Технології швидко міняються – і це їх великий плюс. Кожен рік на світ з’являються нові технології а старі розвиваються і через краплинку часу – зʼявляються в основному потоці. Взяти, наприклад – смарт-годинник. У 2013-2012 році вони були тільки прототипом, а вже до кінця 2014 року ми можемо обрати як мінімум з чотирьох хороших варіантів. А в сучасному світі у 2024 ви навіть не зможете уявити які технології тут є. Давайте розглянемо, які ще технології обіцяють стати мейнстрімними-популярними найближчим часом.

Розумні окуляри

Ми приблизно можемо собі уявити, що таке Google Glass, а деякі навіть отримали можливість випробувати або навіть отримати їх. Незвертаючи уваги на тиск і суперечки, Google Glass – ще дуже молодий продукт. Всі одиниці Google Glass знаходяться в стадії тесту – хоча їх вже можна купити. Протягом найближчого майбутнього – Google випустить власну версію або навіть колекцію, яка буде набагато дешевше та зручніша. Також можна припустити, що конкуренти також захочуть випускати подібні окуляри. Не всім вои подобаються з першого разу, але в кінцевому підсумку ми пройдемо і цей етап.

Розумні будинки

Цей пункт увійшов на порог того, щоб стати повсякденністю. У нас вже є розумні холодильники, які скажуть вам про те, що закінчується конкретна їжа, або духовки, якими можна керувати за допомогою смартфона або навіть Apple Watch. І тепер це все обʼєднали – з цього вийшов цілий будинок, яким ви зможете управляти за допомогою смартфона, планшета та комп’ютера. Змінити температуру, увімкути світло, отримати повідомлення, що пральна машинка закінчила роботу – заради цього не доведеться навіть вставати з дивана чи ліжка. Так, лінь – хороший двигун прогресу. Ви зможете заздалегідь включити духовку і розігріти собі їжу, поки їдете додому з роботи, чи з якогось іншого міста. З будинком можна буде буквально «поговорити». Також можливо, що скоро можна буде купити робота який буде приносити тобі все, що ти захочеш, ходити в магазин замість нас. І тоді буквально можна буде просто цілими днями спати, грати, не працювати, сидіти на одному місці а багато іншого.

Дисплеї без екранів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *